Sommarens ungdomsseglingar

Efter en lång vinter är det nu äntligen dags att blicka framåt mot årets sommarseglingar! Det finns platser kvar på både vår nybörjarsegling och äventyrssegling! 
Nybörjarseglingen är för dig som vill lära dig segla! 

I år utgår seglingen från Göteborg. Vi börjar med lite lugn segling innan det bär av mot öppnare hav. Kanske hinner vi över till Danmark eller så blir det mysiga ankringar längs Bohuskusten. Fokus utöver själva seglingen är att knyta nya vänskaper, aktiviteter i hamnarna och självklart galna upptåg!

Läs mer om nybörjarseglingen här.

En äventyrssegling på Ingo är en unik upplevelse för dig som vill blå strået vassare på segling! 

Vi kommer att segla mycket, gärna flera dagar i sträck om det går. Även denna segling utgår i år från Göteborg efter två säsonger i Östersjön. Det krävs ingen tidigare erfarenhet, även om namnet kanske antyder det, utan bara viljan och lusten till att segla. Äventyrsseglingen är också ett bra steg om du vill bli ledare på Ingo senare. 

Läs mer om äventyrsseglingen här.

Hoppas vi ses i sommar!